Alonso i Button a la presentació oficial del McLaren-Honda. (Twitter McLaren F1)
Fórmula 1

McLaren obrirà la sessió d'entrenaments a Montmeló amb Jenson Button

McLaren ha confirmat que Jenson Button començarà el programa de proves a Barcelona el 19 de febrer per recuperar les bones sensacions i posar a punt el cotxe per a l'inici del mundial

Actualitzat

A diferència de Jerez, quan els pilots de McLaren es van alternar durant els entrenaments, aquest cop, el pilot anglès començarà els dos primers dies, mentre que Alonso ho farà els dos últims.

McLaren està començant la seva nova associació amb Honda amb problemes. Només va completar 79 voltes a Jerez ja que va tenir nombrosos problemes durant els quatre dies d'entrenaments al circuit andalús. L'MP4-30 va ser gairebé set segons més lent que Ferrari en l'última jornada. Però, ja que l'equip es va centrar principalment en proves d'aerodinàmica, se segueix confiant que pugui ser ràpid quan el motor estigui plenament activat a Barcelona.

Dimarts va tenir lloc a Tòquio la presentació oficial del Mclaren-Honda MP4-30, on es va poder veure tota la cúpula de l'equip McLaren-Honda. Tant el president d'Honda Motor, Takanobu Ito, com el director esportiu de Mclaren, Ron Dennis, van reconèixer que a Jerez van tenir més problemes dels esperats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut