Alonso, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Fórmula 1

Alonso interposa demandes per infracció del seu dret a l'honor després de sortir a la "llista Falciani"

El pilot asturià de Fórmula 1 ha anunciat en un comunicat que interposarà diverses demandes per infracció del seu dret a l'honor després que el seu nom hagi sortit relacionat amb l'anomenada "llista Falciani"

Actualitzat
El pilot espanyol Fernando Alonso (McLaren), doble campió del món de Fórmula 1 al 2005 i 2006 amb Renault, ha informat aquest dilluns a EFE que ha ordenat "la interposició de diverses demandes per infracció del seu dret a l'honor" després d'aparèixer en la coneguda com a "llista Falciani".
 
El nom d'Alonso apareix vinculat, en diferents mitjans, a l'anomenada "llista Falciani", la relació filtrada per l'informàtic francoitalià Hervé Falciani en relació amb suposats comptes opacs al banc HSBC de Ginebra (Suïssa) feta pública aquest dilluns.
 
Segons aquestes informacions, els noms d'unes 4.000 persones relacionades amb Espanya figuren a la llista de l'HSBC que, a través de Falciani, va arribar a mans de les autoritats franceses el 2009 i que ha estat revelada en les últimes hores. El nom del pilot asturià ha aparegut relacionat amb aquesta llista en nombrosos mitjans de comunicació. Alonso ha informat, a través d'un comunicat enviat a l'Agència EFE, que ha ordenat "la interposició de diverses demandes" en defensa del seu honor.

El comunicat enviat a EFE per Alonso diu el següent: "Fernando Alonso Díaz ha ordenat als seus advocats de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira la immediata i urgent interposició de diverses demandes per infracció del seu dret a l'honor davant diferents mitjans de comunicació com a conseqüència de la publicació d'informacions en què es vincula la seva imatge a la comissió d'eventuals delictes fiscals i a la tinença de patrimonis no declarats a les autoritats fiscals competents".
Anar al contingut