Natació

Mayu Fujiki sacseja els fonaments de l'equip de sincro

L'entrenadora japonesa treballa intensament amb un equip renovat de cara a l'Europeu de l'estiu que ve i amb els Jocs de Tòquio a l'horitzó

Actualitzat

Ona Carbonell (27 anys) lidera el combinat espanyol de natació sincronitzada format per 14 nedadores i 1 nedador, amb 19 anys de mitjana. Un equip de futur, amb el primer gran repte per a l'Europeu de l'estiu que ve, però que treballa pensant en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 i París 2024. I prioritzant el rendiment de tot el grup, l'entrenadora Mayu Fujiki prepara sorpreses en què ni la mateixa Ona Carbonell té la plaça de solo assegurada en totes les competicions de la pròxima temporada.

És la tercera etapa de Fujiki amb la selecció; la primera com a màxima responsable. Coneix la mecànica de treball de l'equip i està decidida a sacsejar dinàmiques. Fins ben bé al febrer, no decidirà qui neda cada rutina. Paula Ramírez és una de les figures emergents de l'equip. Ha de treballar molt per mantenir la plaça del duo.

L'equip de sincro està format per Ona Carbonell (27 anys), Meritxell Mas (22 anys), Paula Ramírez (21 anys), Carmen Juárez (20 anys), Berta Farreras (20 anys), Helena Jaumà (20 anys), Ariadna Arisó (18 anys), Sara Saldaña (17 anys), Aliza Ozhogina (17 anys), Leyre Abadía (17 anys), Blanca Toledano (17 anys), Pau Ribes (22 anys), Elena Melian (16 anys), Abril Conesa (17 anys) i Emma Garcia (18 anys)
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut