Maverick Viñales talla la cinta inaugural del seu club de fans a Roses
MotoGP

Maverick Viñales inaugura el seu nou club de fans a Roses

El pilot de Yamaha també ha descobert la que serà la samarreta del seu fan club per aquesta temporada, inspirada en la resurrecció

Actualitzat

Maverick Viñales ha inaugurat la seu del club de fans de la seva vila natal, Roses. El pilot de Yamaha ha estat l'encarregat de tallar de la cinta inaugural, per després visitar l'exposició de caps, monos i banderes en el seu honor.

Abans de clausurar l'acte, Viñales ha descobert la que serà la nova samarreta del fan club per aquesta temporada, inspirada en la resurrecció, que segons el responsable del club, esperen tenir aquesta temporada.

Per la seva banda, el pilot català també s'ha mostrat convençut que aquesta temporada poden aspirar al campionat del món de MotoGP.

"L'objectiu segueix sent el mateix, ser campió del món. Hem tingut temporades difícils però a Yamaha estem treballant molt bé per tenir una moto bastant competitiva. L'any passat ja vam tenir bons resultats, sobretot molta regularitat, que era el que ens faltava, i al final afronto la situació i la nova temporada al màxim."

 

Anar al contingut