Granollers i Zeballos, amb els premis de consolació, al costat dels vencedors Koolhof i Skupski
Granollers i Zeballos, amb els premis de consolació, al costat dels vencedors Koolhof i Skupski
Tenis

Granollers cau en la final de dobles i Vondrousová conquereix Wimbledon

El barceloní perd la seva cinquena final de Grand Slam i la txeca, fins avui 42a jugadora mundial, derrota Ons Jabeur en dos sets

Redacció Esport3Actualitzat

El barceloní Marcel Granollers i l'argentí Horacio Zeballos han caigut en la final de dobles de Wimbledon davant la parella formada pel neerlandès Wesley Koolhof i el britànic Neil Skupski, per 6-4 i 6-4. Amb un trencament a casa set n'han tingut prou per aixecar el trofeu.

Amb el seu triomf, Koolhof i Skupski, parella número 1 del món, han fet que la d'aquest dissabte hagi estat la cinquena final perduda de Grand Slam per a Granollers, i la tercera per a Zeballos.

Vondrousová guanya a Wimbledon i s'adjudica el seu primer Grand Slam     

Arribar i moldre. Markéta Vondrousová no ha acusat els nervis de veure's en la seva primera final de Wimbledon i se l'ha embutxacat. A la tenista txeca no li ha tremolat el pols davant Ons Jabeur, que partia com a lleugera favorita. Vondrousová ha guanyat en dos sets: 6-4 i 6-4, en una ràpida final.  

Vondrousova, finalista a Roland Garros l'any 2019, arribava a la final de Wimbledon amb el dubtós honor d'haver guanyat només dos partits sobre herba abans de la seva participació aquest any en el torneig londinenc. En canvi, Ons Jabeur, sisena jugadora mundial, arribava a la seva tercera final de Grand Slam després d'haver jugat -i perdut- les de Wimbledon i del US Open l'any passat. Al final del matx, la tunisiana confessava que acabava de patir "la pitjor derrota de la seva carrera".   

Markéta Vondrousová aixecant el Plat de Venus, que l'acredita com a campiona de Wimbledon (Reuters)
Anar al contingut