Mario Rivillos somriu durant un entrenament al Palau Blaugrana (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Mario Rivillos rep l'alta mèdica i estarà disponible per a la Copa a València

El jugador madrileny del Barça Lassa fa tres setmanes que s'entrena amb normalitat amb la resta de l'equip i després de comprovar que les sensacions són molt bones els serveis mèdics li han donat l'alta i Andreu Plaza l'inclourà a la llista de convocats

Actualitzat

El jugador madrileny del Barça Lassa de futbol sala Mario Rivillos ha rebut l'alta mèdica després de set mesos de baixa per una lesió al lligament creuat del genoll dret i estarà disponible per a la Copa, que començarà divendres a València.

Rivillos fa tres setmanes que s'entrena amb normalitat amb la resta de l'equip i després de comprovar que les sensacions són molt bones els serveis mèdics li han donat l'alta. El tècnic blaugrana Andreu Plaza l'inclourà a la llista de convocats.

"És un jugador molt important per a nosaltres i la seva tornada és una gran notícia. Està clar que li falta ritme de partit, però es troba bé i el sol fet que estigui a la convocatòria ja és un revulsiu molt important per al grup de cara a la Copa", ha explicat Plaza.

Esquerdinha, única baixa

Amb l'alta de Rivillos, l'única baixa per a la Copa serà la de Leandro Esquerdinha. El brasiler és a la recta final de la recuperació de la lesió al bessó de la cama esquerra i tornarà després de la Copa. Malgrat que no jugui, Esquerdinha viatjarà amb la resta de l'expedició a València aquest dijous a la tarda.

Anar al contingut