MotoGP

Marc Márquez s'operarà aquest dimecres de l'espatlla dreta a Barcelona

El pilot passarà pel quiròfan després de la caiguda a Jerez per solucionar una lesió que arrossega des de la qualificació de Sepang

Actualitzat

El vuit vegades campió mundial Marc Márquez ha confirmat a Jerez que passarà aquest dimecres pel quiròfan a l'Institut Quirón-Dexeus de Barcelona per operar-se l'espatlla dreta, una lesió que es va produir en la caiguda durant la sessió de classificació de Sepang. La lesió s'ha confirmat aquest dilluns en tenir una altra dislocació a l'espatlla dreta a la primera jornada de tests de pretemporada de Jerez.

Marc Márquez va tenir una caiguda molt forta en el revolt d'entrada a recta, el revolt Jorge Lorenzo. Es va fer una contusió a l'espatlla dreta, però va poder continuar les proves. Va acabar a la sisena posició, a un segon de distància de Viñales, però les proves posteriors han confirmat el pitjor dels presagis.

El pilot de Cervera es traslladarà directament de Jerez a Barcelona per visitar-se amb el doctor Mir tot i que les proves prèvies ja han confirmat l'operació. Tenint en compte la llarga rehabilitació que ja coneix de l'any passat, en principi hauria d'estar a punt per als tests de Sepang, a primers de febrer.

Marc Márquez, el més ràpid abans de ser operat

Després dels dos dies de tests de pretemporada de MotoGP al circuit de Jerez, tres pilots catalans han fet els millors registres en el global: Maverick Viñales, Marc Márquez i Àlex Rins. Tot i el seu pas immediat pel quiròfan, el vigent campió del món ha marcat el millor temps de la jornada amb un crono d'1.37,820 en les 14 voltes que ha completat, seguit d'Àlex Rins, Joan Mir i Viñales, quart.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut