Márquez ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures al GP de l'Argentina (@MotoGP)
MotoGP

Marc Márquez domina els primers entrenaments lliures del GP de l'Argentina

El pilot d'Honda ha dominat la sessió del matí amb un temps d'1.39.827, i ha superat en tres dècimes l'australià Jack Miller i l'anglès Cal Crutchlow

Actualitzat

El Campionat del Món de motociclisme ha tornat a Televisió de Catalunya. Aquest divendres s'han disputat les primeres sessions lliures d'entrenaments al Gran Premi de l'Argentina de MotoGP i, de moment, el més ràpid en el primer contacte amb el Circuit de Termas de Río Hondo ha estat Marc Márquez. El pilot d'Honda ha dominat la sessió del matí amb un temps d'1.39.827, amb tres dècimes d'avantatge sobre l'australià Jack Miller i l'anglès Cal Crutchlow.

La resta de favorits han fet temps més discrets, amb l'italià Andrea Doviozoso, guanyador de la primera cursa de la temporada, setè a més de set dècimes de Márquez. La resta de pilots catalans de la categoria han tingut una actuació bastant discreta. Àlex Rins ha estat novè, Pol Espargaró 12è, Aleix Espargaró 13è, Tito Rabat 15è i Maverick Viñales 18è. Tots miraran de millorar els seus registres en la segona sessió de lliures d'aquesta tarda. Les sessions les poden seguir en directe al canal Esport3.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut