Bàsquet

Marc Gasol té una nova oportunitat d'aconseguir el seu primer anell de campió

Després de caure inesperadament a casa, els Raptors buscaran tornar a guanyar a la pista dels Warriors per no jugar-s'ho tot en el setè i definitiu partit

Actualitzat

Marc Gasol té aquesta matinada una nova oportunitat d'aconseguir el seu primer anell de campió de l'NBA. A les 3 de la matinada a l'Oracle Arena es juga un altre duel d'alt voltatge que pot decidir el títol de l'NBA. Si guanyen els Raptors, quedarà sentenciat, si no s'haurà de jugar un nou partit, aquest cop a Toronto.

Els Warriors, amb molts problemes físics entre els seus jugadors i amb Kevin Durant ja descartat, volen sumar el primer triomf de la sèrie a casa i posar pressió a l'equip de Marc Gasol que s'havia col·locat 3 a 1 a l'eliminatòria.

El català Marc Gasol, davant una oportunitat històrica, no es refia i diu que s'ha d'anar partit a partit, i ara toca aquest de l'Oracle Arena.

"Sabem que anem al davant en la sèrie (3-2) i això ens dona més confiança i tranquil·litat, però a la vegada responsabilitat i consciència que estem davant els bicampions de l'NBA. Els Warriors no només han demostrat la seva classe sinó tenir jugadors autèntics guerrers i lluitadors".

Pau Gasol aconsella els Raptors

Pau Gasol, en un acte publicitari a Barcelona, ha analitzat les opcions del seu germà de guanyar l'anell de la NBA i ha aconsellat als Raptors "jugar com si no hi hagués un setè partit" i demana a l'equip del seu germà Marc que sigui "agressiu" i "busqui el títol".


 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut