Futbol

Marc Cardona, il·lusionat en la seva presentació oficial com a nou jugador de l'Osasuna

El davanter lleidatà ha assegurat en la seva presentació oficial que afronta aquesta nova etapa al conjunt navarrès amb la màxima il·lusió

Actualitzat

Marc Cardona ha estat presentat aquest dimecres al migdia com a nou jugador de l'Osasuna després que el Barça va arribar a un acord de traspàs per 2,5 milions d'euros. El davanter lleidatà posa així punt final a 3 temporades com a blaugrana: les dues primeres al Barça B i aquesta última cedit a l'Eibar.

Cardona, de 23 anys, va arribar a debutar al primer equip del Barça. Va ser el desembre del 2016, al Camp Nou, contra el Borussia Monchengladbach, amb Luis Enrique d'entrenador. El futbolista català ha assegurat en la seva presentació oficial que afronta aquesta nova etapa al conjunt navarrès amb la màxima il·lusió.

"L'any passat vaig decidir sortir cedit per intentar debutar a Primera i provar-me a la màxima categoria i aquest any va sortir la possibilitat de venir aquí traspassat per quatre anys. És un projecte a llarg termini que a mi i al meu agent ens agradava. Com he dit abans, és la millor decisió que he pres aquest any."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut