Neuer en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Manuel Neuer perd la condició d'intocable al Bayern de Munic

El veterà porter pot perdre la capitania després d'haver criticat una decisió del club. Tant el director esportiu com el president l'han replicat.

Com a tot gran club, al Bayern de Munic els conflictes estan a l'ordre del dia. Però l'escletxa que ha obert Manuel Neuer pot arribar a tenir conseqüències. El veterà porter, actualment lesionat de gravetat, va criticar la decisió del club de prescindir de l'entrenador de porters,Toni Tapalovic, la setmana passada. 

"Em van clavar un cop quan ja era a terra. Per a mi és com si m'haguessin arrencat el cor."

Tapalovic, a més de ser tècnic de confiança de Neuer, és un amic personal. I Neuer, que és capità de l'equip, no es va contenir a l'hora de criticar l'entitat a través dels mitjans en unes declaracions que han trobat resposta en les més altes instàncies.

Primer va ser Hassan Salihamidzic, secretari tècnic, qui el va posar al seu lloc: 

"Ha posat els seus interessos per sobre dels del club. Entenc que Manuel estigui tocat personalment però com a capità esperava una altra actitud per part seva." 

També el president de l'entitat, Herbert Hainer, ha criticat l'actitud de Neuer: 

"Per al club és incomprensible i decebedor que Manuel Neuer no hagi buscat la comunicació directa amb nosaltres i hagi recorregut a la premsa. Estic més decebut que emprenyat perquè creia que Manuel, que és un gran jugador i que fa molt temps que és aquí, parlaria abans amb nosaltres." 

Hainer ha respost amb evasives a la pregunta de si se li retirarà la capitania a Neuer després d'aquesta sortida de to, que no arriba en el seu millor moment: lesionat de gravetat per una lesió que es va produir esquiant, l'internacional alemany ha vist com fitxaven per substituir-lo Yann Sommer. Neuer, de 37 anys, suma 11 temporades i mitja al club bavarès. Però tots els cicles s'acaben, fins i tot el seu. De moment, ja no és intocable.   

 

 

 

 

Anar al contingut