Girona

Machín: "No vull fer comptes més enllà del partit de demà"

El Girona rep demà l'Eibar (13.00) a Montilivi. Els de Machín no poden fallar si volen continuar en la lluita per una plaça europea

Actualitzat

Pablo Machín ha confessat que per jugar a l'Europa League la pròxima temporada "tot passa pel partit de demà". "No vull fer comptes més enllà del partit de demà", ha dit clarament el tècnic gironí i ha afegit que "si tot surt com pensem, tornar a jugar a casa serà un avantatge". L'enfrontament amb l'Eibar obre el cicle de tres partits en què el Girona haurà d'intentar la proesa de classificar-se per a un torneig continental en la que és la seva primera temporada a Primera Divisió.

Machín confia que, contra els bascos, el seu equip faci el mateix joc dels últims partits, "però amb més efectivitat". També ha volgut deixar clar que el Sevilla és el màxim candidat a la setena plaça perquè disposa d'avantage en la classificació; ha de jugar encara quatre partits (en té un d'ajornat amb el Madrid); té els jugadors per aconseguir-ho, i "com a institució està cridat a estar allí". Tanmateix, l'entrenador sorià ha estat molt clar: "No els ho posarem amb safata".

El tècnic gironí no ha volgut lamentar-se de l'última ratxa de resultats de l'equip: "Si hem fet 5 punts de 21 i encara tenim opcions és que abans ho hem fet molt bé". També ha elogiat l'Eibar. Els bascos eren una referència per als gironins a començaments de temporada. En el partit d'anada, els de Mendilibar van derrotar clarament els de Machín (4-1) a Ipurua. "No busquem venjança, però està clar que fent el que vam fer a la primera volta és impossible doblegar el rival", ha avisat l'entrenador dels de Montilivi.

El Girona rebrà demà (13.00) l'Eibar. En la penúltima jornada de la Lliga tornarà a jugar a casa, aquesta vegada contra el València, i tancarà el campionat al camp del Las Palmas.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut