Pablo Machín, a la roda de premsa posterior a la desfeta que el Girona ha encaixat davant de l'Eibar
Girona

Pablo Machín: "El somni d'Europa s'ha menjat la realitat"

L'entrenador del Girona atribueix a petits errors individuals la contundent desfeta que el seu equip ha encaixat davant del conjunt basc i admet que les opcions europees es compliquen de valent

Actualitzat

Després de la contundent derrota encaixada a Montilivi davant de l'Eibar, l'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha comparegut en roda de premsa visiblement dolgut per una desfeta que atribueix a petits errors individuals.

"A nosaltres ens han penalitzat molt els errors i ells han estat molt més encertats. Els hem facilitat les coses en moments puntuals. Hem fet un bon partit, però el marcador és injust. Ens ha guanyat un molt bon equip, però que està per darrere nostre a la classificació. A ells els ha sortit tot molt bé i a nosaltres tot molt malament"

En tot cas, tot i no expressar que el somni europeu ara és gairebé impossible i després de veure alguns dels seus jugadors afectats per la golejada que han rebut, el tècnic blanc-i-vermell treu pit i recorda la gran temporada que ha fet el seu equip.

"Mentre hi ha vida hi ha esperança. Cada cop és més complicat. Fa una mica de ràbia perquè hem estat tan exigents que ara estem fotuts. Si avui haguéssim salvat l'alegria, estaríem saltant d'alegria. Jo només puc estar agraït amb els jugadors i mantenir-los la confiança. El somni s'ha menjat la realitat"

ARXIVAT A:
Pablo Machín
Anar al contingut