Luis Figo, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Luis Figo, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Luís Figo finalment no representarà el Barça al partit Legends de Berlín previ a la final de la Champions

El nom del jugador portuguès estava inscrit en un equip format per exjugadors blaugranes i "bianconeros" que s'havia d'enfrontar amb un combinat d'estrelles mundials en un partit d'exhibició a la porta de Brandemburg la vigília de la final de la Champions. La UEFA ha informat el Barça, a requeriment del club blaugrana, que l'exjugador portuguès finalment no representarà l'entitat barcelonista en aquest partit.

Actualitzat

El dia abans de la final de la Champions a Berlín la UEFA ha organitzat un partit d'exhibició d'exjugadors entre un combinat d'estrelles mundials i un format per futbolistes llegendaris del Barça i la Juventus, els dos equips finalistes. El duel comptarà amb un cartell de luxe i entre els il·lustres inscrits cridava l'atenció el nom de Luis Figo, que havia de formar part de l'equip de llegendes blaugranes i juventines. Davant l'allau de protestes i indignació entre l'afició blaugrana, finalment la UEFA ha informat al Barça a requeriment del propi club  que l'exjugador portuguès no representarà l'entitat barcelonista en aquest partit.

En el combinat de llegendes de Juve i Barça, que estarà dirigit pel brasiler Zico, destaca la presència de jugadors mítics com Alessandro del Piero, Fabio Cannavaro, Éric Abidal o Deco, entre d'altres. Pel que fa a l'equip d'estrelles mundials, entrenat per Ruud Gullit i Peter Schmeichel, destaquen els noms de Yuri Djorkaeff, Cafú o Clarence Seedorf, tres vegades campió de la Lliga de Campions.

Les convocatòries completes dels dos equips són les següents:

Combinat d'estrelles mundials: Jens Lehmann, Cafú, Yuri Djorkaeff, Robert Pirès, Pedrag Mijatovic, Giovane Elber, Clarence Seedorf, Raí, Christian Karembeu, Steve McManaman, Pierre van Hooijdonk i Marco Materazzi.

Llegendes Juventus i Barça: Edwin van der Sar, Ciro Ferrara, Luis Figo, Ludovic Giuly, Alessandro del Piero, Giovanni van Bronckhorst, Edmilson, Fabio Cannavaro, David Trezeguet, Mark van Bommel, Gianluca Zambrotta, Deco, Éric Abidal i Christian Vieri

El duel, conegut com l'Ultimate Champions Match, es disputarà aquest divendres a partir de les 17.30 de la tarda davant la mítica Porta de Brandenburg de la capital alemanya.

Anar al contingut