Barça

Luis Enrique sobre la baixa d'Iniesta: "Cap jugador de l'equip ni del futbol mundial s'assembla a Iniesta. Aquest és el problema."

El tècnic asturià afronta el partit a Ipurúa amb la intenció de tancar la primera volta de la Lliga amb una victòria i donar continuïtat a la bona dinàmica de victòries de l'equip blaugrana

Actualitzat

Luis Enrique ja està llest per enfrontar-se contra l'Eibar, amb la intenció de tancar la primera volta de la Lliga amb una victòria. El tècnic asturià, que no podrà comptar amb Iniesta i Rafinha baixa per lesió i Mascherano, sancionat, assegura que "tenim moltes opcions pe a l'onze, i la decisió de qui surt a jugar depèn de molts factors". Sobre la baixa d'Iniesta "cap jugador de l'equip ni del futbol mundial s'assembla a Iniesta. Aquest és el problema", ha confessat.

Sembla que l'equip ha entrat en una bona dinàmica, sobretot després de trencar la maledicció d'Anoeta a la Copa, i Luis Enrique confia que "entrem en una dinàmica de moltes victòries seguides, perquè ens calen" després d'una mala ratxa. Però, tot i això, l'asturià està content amb la plantilla "en defensa i en atac, l'equip dóna el que vull. Estic content".

Respecte a les baixes temperatures d'aquesta setmana i sobretot a Ipurúa, Luis Enrique no les té totes "si el camp està glaçat, em preocupa. Als dos ens interessa tenir una gespa en bon estat". Sobre el rival, el blaugrana assegura que "l'Eibar ha après a sortir en curt. I té bones bandes, amb centrades perilloses", a més "no ens han d'afectar les pressions altes. Hem de guanyar amb pilota i sense".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut