Barça

Luis Enrique: "Estic encantat amb el rendiment de Paco Alcácer"

El tècnic blaugrana està content amb la temporada que està fent Alcácer. Conscient de la baixa de Messi, confia en la plantilla davant del seu antic equip, el Celta, que assegura que, tot i tenir baixes, s'ha reforçat molt bé i "és un equip molt perillós".

Actualitzat

Luis Enrique ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit que els blaugrana juguen aquest diumenge contra el Celta, un dels seus antics equips. El tècnic asturià assegura que el Celta "és un equip molt perillós, per la idea de joc que té i pel perfil dels seus jugadors", i que, tot i que "ténen baixes importants, com la de Nolito, s'han reforçat bé i tenen una gestió envejable". A més, el tècnic confessa: "No disposarem de temps per tenir la pilota. Caldrà pressionar ràpid i amunt. Però és un repte poder-ho superar, tot això. Aquestes temporades els hauríem pogut guanyar i també hem perdut. És un repte atractiu."

Iniesta podria complir aquest diumenge 600 partits amb el Barça. Per Luis Enrique, és una figura molt important per a l'equip: "Hem de gaudir d'Iniesta. Pel que ha fet, pel que ha aconseguit i pel que representa en el futbol mundial." I és que Luis Enrique ja va coincidir amb el manxec com a jugador, sobre el terreny de joc. El tècnic confessa que "el que representa és molt gran, també pel que fa a valors". 

El que no jugarà aquest diumenge és Messi, que continua de baixa. Tot i la seva absència, el tècnic no està preocupat. "Per guanyar títols es necessita una gran plantilla, i la que tenim la valoro de manera molt positiva", explica. "Per desgràcia, ja vam estar sense ell dos mesos l'any passat, però la plantilla sap que ha de rendir per guanyar títols, i ho està fent", afegeix. 

El blaugrana assegura, sobre la decisió de Mathieu de deixar la selecció francesa: "És una opció personal. Crec que està consensuada amb el seleccionador i la respecto. Cada jugador fa el que sent." Sobre Paco Alcácer, Lucho està content: "ho està fent de meravella. Evidentment que necessita adaptar-se, però, per mi, el seu rendiment és perfecte."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut