Leo Franco ha deixat de ser l'entrenador de l'Osca (EFE)
Futbol

L'Osca destitueix Leo Franco com a entrenador

L'argentí s'ha convertit en el primer entrenador destituït aquesta temporada a Primera Divisió després que el conjunt aragonès hagi sumat només cinc punts en vuit jornades

Actualitzat

Leo Franco s'ha convertit en el primer entrenador destituït aquesta temporada a Primera Divisió. L'Osca, pròxim rival de l'Espanyol a la Lliga, ha anunciat de forma oficial la destitució del tècnic argentí. Després de vuit jornades disputades, el conjunt aragonès, que debuta a la màxima categoria del futbol espanyol, ha sumat només cinc punts de 24 possibles i és el cuer de la classificació.

La derrota al camp del Valladolid ha estat el detonant definitiu de la seva destitució. Leo Franco va rellevar Rubi a la banqueta de l'Osca ara fa cinc mesos. Va ser un moviment sorprenent, perquè l'argentí només havia entrenat mitja temporada un dels juvenils del club. L'equip blaugrana va començar bé la temporada, amb una victòria a Eibar i un empat a San Mamés, però des d'aleshores només ha sumat un punt en sis jornades. Els rumors sobre el nou entrenador ja comencen a circular, i el més ben col·locat sembla que és Francisco Rodríguez.

 

 

Anar al contingut