Gol de Toni Kroos que ha significat el 0-2 (Reuters)
Champions

El Madrid es revenja del Sheriff i es classifica per als vuitens de final (0-3)

Alaba, Kroos i Benzema han fet els gols de la victòria madridista davant de l'equip moldau; l'Inter acompanyarà el Madrid a la següent fase de la Lliga de Campions

El Madrid arribava al duel davant del Sheriff de Tiraspol amb un compte pendent: la desfeta que va tenir al Bernabéu a la primera volta davant de l'equip moldau. Els d'Ancelotti, a més, es jugaven l'accés matemàtic als vuitens de final de la Champions. Però ja venien avisats del partit de la primera volta.

En el minut 10, gol anul·lat al Madrid per fora de joc. La rematada de Kroos l'ha rebutjat Giorgios Athanasiadis el rebuig ha anat a peus de Benzema, que ha marcat en posició antireglamentària. Primers minuts de tempteig entre el Sheriff i el Madrid, amb el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions en joc. Rodrygo hauria pogut obrir el marcador en el 18, però la rematada del brasiler l'ha aturat Athanasiadis. El Sheriff aguanta en defensa per sortir a la contra aprofitant la velocitat de Bruno i el lateral Fernando Costanza.

El Madrid creix al voltant de la pilota i genera situacions de perill, fins ara sense encert. I el gol ha arribat a la mitja hora de joc i en llançament de la primera falta que s'ha xiulat en el partit. Ha estat l'austríac David Alaba l'encarregat de transformar-la, això sí, amb l'ajut del rebot d'un dels jugadors que de la tanca i que ha descol·locat a Athanasiadis. 0-1 i el Madrid amb la classificació encarada. Carvajal ha pogut ampliar l'avantatge en el 41, però la seva rematada de volea ha sortit per damunt del travesser, la centrada ha estat de Mendy.El Sheriff té tots els jugadors per darrera de la pilota i molt lluny de la porteria de Courtois i d'aquesta menar és molt difícil que pugui generar cap opció de perill. Quan tot apuntava que s'arribaraia al final de la primera meitat amb avantatge mínim per als blancs ha arr9ibat el 0-2, un golàs de Toni Kross. L'alemany ha rematat a l'escaire amb l'interior del peu dret i la pilota ha superat la línea de gol després de tocar el travesser. Per evitar els dubtes de si la pilota havia entrat o no, el col·legiat del partit, el polonès Marciniak, ha mostrat el seu rellotge que assenyalava que la pilota havia entrat davant del descencís dels jugadors de l'equip de Tiraspol.

El tècnic del Sheriff, Yuriy Vernydub, ha sacsejat l'equip introduint tres canvis de cop a l'hora de joc. Traore ho ha provat des de fora de l'àrea, però la pilota ha sortit fora a l'esquerra de Thibaut Courtois. També ha entrat Marcelo per Mendy.

Segona part de tràmit

Tot i el resultat negatiu, el Sheriff ha continuat amb el mateix sistema: esperant el Madrid al darrere per sortir amb velocitat a la contra. De moment, el Madrid continua amb el control del joc. I així ha arribat el 0-3 en el minut 55 de partit. Benzema ha rebut a la frontal de l'àrea i ha carregat la cama dreta per superar Athanasiadis. Els tres gols dels d'Ancelotti des de fora de l'àrea. Quinzè gol de la temporada del francès.

Amb el 0-3, Yuriy Vernydub ha sacsejat l'equip i ha fet un triple canvi en el minut 60. Marcelo també ha saltat a la gespa per Mendy. El Sheriff arriba ara més a la porteria blanca. Gustavo Dolanto ha estat a punt de marcar a la sortida d'un córner, però el seu cop de cap ha sortit alt per ben poc. I en el 68 nova oportunitat de Traoré, a la mitja volta, però amb una bona resposta de Courtois. I en la següent jugada una centrada de Sebastien Thill s'ha enverinat i s'ha estavellat al pal. L'ensurt del partit l'ha donat Adama Traore, que s'ha desplomat posant-se la mà al pit. El jugador del Sheriff ha marxat pel seu propi peu cap al vestidor, acompanyat del metge i els auxiliars de l'equip. L'aturada de la nit l'ha fet Giorgios Athanasiadis, que amb una exhibició de reflexos ha salvat el quart gol en una rematada d'Asensio a boca de canó. I en el 88, el grec ha repetit amb una gran mà després d'una rosca de Marco Asensio. El Madrid en tindrà prou amb un empat al darrer partit davant l'Inter per ser primer de grup.

L'Inter, classificat

El triomf del Madrid combinat amb la victòria dels italians per 2-0 davant del Xaktar, ha significat la classificació matemàtica de l'Inter per a la ronda de vuitens de final de la Lliga de Campions. Dos gols del bosnià Dzeko han donat els tres punts als interistes. El Sheriff jugarà la següent fase de l'Europa Lliga, mentre que l'equip ucraïnès queda fora de les competicions continentals.