Els jugadors del Jaén celebren la victòria contra l'Industrias Santa Coloma (@JaenFS)
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma perd a la pista del Jaén i es queda fora de la Copa d'Espanya (4-1)

En l'últim partit de la primera volta, els colomencs han caigut davant un rival directe a la classificació tot i avançar-se en el marcador

L'Industrias Santa Coloma ha perdut a la pista del Jaén Paraíso Interior i no s'ha pogut classificar per a la pròxima edició de la Copa d'Espanya (4-1). En l'últim partit de la primera volta, els colomencs han caigut davant un rival directe a la classificació.

Álex Verdejo ha avançat els catalans amb un gol en el minut 7, però els andalusos han reaccionat i han estat capaços de remuntar el resultat advers. Carlitos i Ramón, en la primera part, i Mauricio i Míchel, en la represa, han fet els gols que han tombat l'equip de Santa Coloma.