Barça

Lewandowski guanya el Trofeu Müller com a màxim golejador

Els 57 gols del polonès la temporada passada, aconseguits tant amb el Bayern de Munic com amb la seva selecció, marquen les diferències amb la resta de grans davanters de l'elit mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha estat un altre dels grans triomfadors a la gala de France Football. El davanter polonès ha recollit el Trofeu Müller al màxim golejador de la temporada passada en partits oficials, tant a nivell de clubs com de seleccions. Un reconeixement de nova creació en memòria de l'exdavanter alemany, Gerd Müller, campió del món l'any 74.

El futbolista del Barça, de 34 anys, va tancar el curs 21-22 amb 57 gols, 50 amb el Bayern de Munic i 7 més amb la selecció polonesa. Les 35 dianes que va aconseguir amb el club bavarès, van ser decisives per a la consecució de la desena Bundesliga consecutiva del Bayern. A la Champions en va fer 13, 9 dels quals van ser en la fase de grups, on es va enfrontar i va batre el Barça, amb un doblet.

En la ronda d'eliminatòries va sumar 4 gols, un hat-trick contra l'RB Leipzig, als vuitens de final, i un més contra el Vila-real, en el partit de tornada d'uns quarts de final que el Bayern de Munic no va poder superar. Dos gols de Lewandowski a la Superlliga alemanya, en el duel contra el Borussia Dortmund (1-4), van permetre al Bayern aixecar el primer títol de la temporada.

Amb Polònia el blaugrana també va estar molt encertat. Els set gols que va aconseguir (amb dos doblets, a San Marino i Andorra) posen la cirereta a una temporada per emmarcar, amb unes estadístiques impressionants.

Aquest dilluns tornarà de París amb un Trofeu Müller que intentarà tornar a guanyar la pròxima temporada. De moment, els seus números amb el Barça estan al nivell dels millors pistolers del món i ja suma 12 gols en 15 partits.

ARXIVAT A:
Pilota d'OrLewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut