Barça

Lewandowski debuta amb força en el clàssic de Las Vegas

El davanter polonès ha jugat la primera part contra el Reial Madrid. No ha marcat, però ha disposat d'un parell de bones oportunitats i s'ha mostrat integrat al joc del seu nou equip

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i ser amistós, un clàssic sempre és especial, sobretot si significa el teu debut amb el Barça, com era el cas de Lewandowski a Las Vegas. Tots els focus estaven centrats en ell i Xavi l'ha posat de titular. Només ha jugat 45 minuts, suficients per a deixar constància de la seva qualitat.

En un escenari ple com un ou, el sector culer de l'Allegiant Stadium de Las Vegas esperava amb candeletes un gol del davanter polonès. Lewandowski ha fet una demostració d'intensitat i també de qualitat, però s'ha quedat sense marcar. Això sí, ha demostrat que pot convertir en oportunitat qualsevol jugada. I també que la seva sola presència intimida els rivals i els posa nerviosos. Rudiger, molt calent durant el partit, l'ha buscat en més d'una ocasió.

"Estic molt content de ser aquí"

Després de jugar el primer partit amb el Barça, Lewandowski ha atès el micròfon de TV3. El davanter polonès estava molt satisfet, tant pel debut com pel rendiment de l'equip. El resultat positiu ha estat la cirereta a una gran nit.

"Era un partit molt important, no només perquè fos contra el Madrid. Cada partit de preparació és important. Avui hem jugat molt bé, amb alta intensitat i, a més, hem guanyat. Podem estar molt contents."

"M'he sentit molt bé. Era el primer partit, però he d'anar pas a pas, encara queden unes setmanes per a l'inici de la Lliga. Em sento molt bé perquè veig que el club està content de veure'm i per mi crec que serà fàcil adaptar-me. Estic molt content de ser aquí, l'ambient és fantàstic."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Lewandowski creu que la temporada pot ser "fantàstica" per al Barça i ha elogiat la feina de Xavi com a entrenador.

"Al vestidor sentim que estem construint alguna cosa important. La nostra mentalitat és guanyar cada partit i cada entrenament. La temporada pot ser fantàstica per a nosaltres."

"Des del començament, veus que sap com vol jugar i per a nosaltres és fàcil entendre-ho. El Barça és un equip que sempre vol atacar i marcar gols. La nostra mentalitat sempre serà de gran nivell."

Admiració recíproca

Si Lewandowski està content amb Xavi, el terrassenc encara ho està més amb ell. L'entrenador ha quedat molt satisfet amb la seva arribada.

"El Robert és un crac mundial, ve amb una humilitat brutal, ens ve a ajudar i s'ha adaptat rapidíssim. A la vegada donarà també molta competència a la gent de dalt i tots ens espavilarem una mica."

La pròxima oportunitat de veure en acció Lewandowski serà la matinada de dimarts a dimecres, a Dallas contra la Juventus. De nou, en directe a TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut