Nikola Mirotic no es vestirà de curt aquest vespre (CCMA)
Bàsquet

L'Eurolliga no autoritza Mirotic a jugar el Barça-Madrid d'aquest vespre

El jugador franquícia del Barça ha donat negatiu però per unes hores no compleix els 14 dies de quarantena que marca el protocol

Víctor LavagniniActualitzat

Nikola Mirotic s'ha sotmès aquest divendres al segon test prescriptiu en 24 hores que estableix el protocol de l'Eurolliga: negatiu. A l'hora del partit, però, no s'haurà complert, per 12 hores, el termini de 14 dies que estableix la competició des del positiu perquè l'estrella blaugrana pugui jugar.

La normativa sanitària de la Lliga és clara i inflexible i el jugador franquícia del Barça no té el permís per jugar. Els 14 dies requerits es compleixen, doncs, aquest dissabte a les vuit del matí.

Ni Mirotic, ni l'afició blaugrana tenen l'autorització per participar del clàssic d'aquesta cinquena jornada, partit de la setmana a l'Eurolliga. Un clàssic que es jugarà sense públic. Àlex Abrines ho accepta amb resignació:

"És la nova normalitat. Ens hem d'acostumar a això. No és el  primer partit que juguem a porta tancada i l'haurem de jugar amb una motivació extra."

El Madrid ha volat aquest migdia directament cap al Palau, sense Fabien Causeur, positiu, ni Jaycee Carroll. És un clàssic inèdit, en soledat, estrany, però amb la possibilitat que els blaugranes es distanciïn tres victòries dels blancs en la classificació.

Anar al contingut