Fernando Alonso i Marc Coma durant el Dakar-2020
Fernando Alonso i Marc Coma durant el Dakar-2020 (Reuters)
Dakar

L'espectacular accident de Fernando Alonso i Marc Coma al Dakar, vist des de dins del cotxe

Actualitzat

L'estrena de Fernando Alonso al Ral·li Dakar ha generat molts titulars informatius i és que el canvi radical de registre que va fer el bicampió del món de Fórmula 1 va despertar l'interès dels aficionats del motor d'arreu del planeta i, a Catalunya en especial, en bona part pel copilot de luxe que va tenir, Marc Coma.

El tàndem Alonso-Coma va demostrar tenir un ritme d'allò més competitiu i segurament les coses els haurien anat una mica millor si no haguessin tingut diversos problemes mecànics que els van fer perdre força temps. Finalment, però, van aconseguir signar una meritòria tretzena posició a la classificació general.

Una de les imatges de la primera participació d'Alonso al Dakar va ser l'espectacular accident que va tenir, del qual tant ell com Marc Coma van sortir il·lesos. El seu Toyota, a més, tampoc va tenir danys d'importància i va poder continuar en cursa gairebé com si res. Dies després d'aquell accident, les imatges de la càmera "on board" s'han convertit en un fenomen viral a les xarxes:

 

Anar al contingut