Espanyol

L'Espanyol supera en positiu l'amistós contra el Lens (1-3)

Els blanc-i-blaus han superat el Lens per 3 a 1 en un partit en què ha debutat Matías Vargas

Imma PedemonteActualitzat

L'Espanyol ha començat el partit contra el Lens una mica al ralentí i ha estat el conjunt francès qui ha pres la iniciativa.

En el minut 4, una bona combinació dels jugadors de Philipe Montanier ha acabat amb un cop de cap de Simon Bauzà que ha superat Diego López, avui convertit en un dels capitans de l'equip.

David Gallego ha perdut Mario Hermoso, ara jugador de l'Atlètic de Madrid, però no empenta. En el minut 24, una jugada iniciada per Javi López l'ha acabat rematant Óscar Melendo, que ja va inaugurar el marcador en el primer amistós, contra el Peralada. El porter Vincensini hi ha posat el peu, però no ha estat suficient.

Abans del descans, en el minut 36, un nou gol espanyolista. Centrada de Víctor Sánchez i duel entre Fortés i Chucky Ferreyra, que ha acabat guanyant l'argentí, gairebé sense angle i sense el porter sota els pals. Remuntada de mèrit dels blanc-i-blaus.

En el minut 63 han entrat al terreny de joc diversos espanyolistes esperats. Matías Vargas, per fer el seu debut; Wu Lei. després de la lesió que el va obligar a operar-se, i també la primera aparició de Marc Roca a la pretemporada

Però, només passat un minut, ha arribat el gran ensurt per part del Lens. Mauricio ha enviat la pilota a la base del pal, i la rematada de Sotoca ha acabat massa amunt. Això ha tornat a posar les piles als jugadors pericos.

El fitxatge més car de la història de l'equip, Matías"Monito" Vargas, ha fet la passada a Wu Lei que ha provocat el penal de Fortés, avui en una tarda desafortunada. Marc Roca l'ha convertit en l'1 a 3 definitiu, en el minut 74. Una última ocasió de Marc Roca ha deixat bon regust d'aquest Espanyol 2019-2020, que transmet bones sensacions.