Espanyol

L'Espanyol, sense RDT, preparat per a l'últim test de pretemporada

Els blanc-i-blaus s'enfrontaran al Nàpols aquest dissabte en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha arribat aquest divendres a Itàlia, a Roccaraso, per disputar l'últim partit de pretemporada contra un rival de Champions, el Nàpols. El duel tindrà lloc aquest dissabte i es podrà seguir en directe per Esport3.

Els de Diego Martínez volen recuperar les bones sensacions després de dues derrotes consecutives, l'última molt contundent contra el Brighton, i ho hauran de fer amb nou baixes, una de les quals la d'RDT.

 

El davanter madrileny completarà la pretemporada sense jugar cap minut i el seu futur a l'equip blanc-i-blau és tot una incògnita, però l'entrenador ha volgut puntualitzar que "tornarà quan estigui plenament recuperat":

"Quan estigui en condicions, jugarà. Nosaltres estem atents i el cuidem, però fins ara ell ha marcat el seu procés i, quan se senti en plenes condicions físiques i mentals per estar al 100% amb l'equip, així ho farà."

Martínez ha reconegut que la plantilla no està plenament confeccionada i ha reclamat noves incorporacions, però només falten vuit dies perquè l'Espanyol debuti a LaLliga a Balaídos davant del Celta de Vigo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut