Una imatge del partit de l'Espanyol contra el Brighton (@OfficialBHAFC)
ESPANYOL

L'Espanyol cau golejat a Brighton per 5-1 en el penúltim amistós de la pretemporada

Els blanc-i-blaus s'han vist totalment superats pel conjunt de Graham Potter en un partit que serveix per advertir de la falta de peces claus a 15 dies de començar la Lliga

L'Espanyol ha mostrat el seu perfil més baix aquesta tarda en el penúltim amistós de la pretemporada contra el Brighton. El conjunt anglès ha golejat per 5-1 els pericos i s'ha mostrat completament superior gairebé durant tots els minuts del partit. Diego Martínez ha sortit amb un onze que podria ser molt similar al que posaria si demà mateix comencés la Lliga. Així, ha quedat demostrat que falten moltes peces claus a l'equip per poder competir amb certes condicions d'aquí 15 dies quan comenci la Lliga estatal.

La primera part ha començat amb un xut de Vinicius Souza des de la frontal de l'àrea que ha obligat el porter del Brighton, Robert Sánchez, a estirar-se. Això era en el minut 1, però a partir d'aquí l'equip anglès ha mostrat molta més intensitat i ritme de joc que els blancs-i-blaus. Amb un domini total per part dels locals, en el minut 17 ha arribat el primer gol quan el central Webster ha rematat de cap i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Abans del descans, el Brighton es podria haver avançat per dos gols més, però ni Webleck ni Trossard han tingut punteria.

La segona part ha començat de la pitjora forma per als pericos, ja que Trossard ha enviat una pilota al cor de l'àrea i Dunk ha marcat el 2-0 amb un remat de cap. En aquest punt, l'Espanyol s'ha rebel·lat mínimament i Rubén Sánchez ha estat molt a prop de marcar després de rebre una pilota a la boca de l'àrea.

Però aquest domini de pocs minuts ha estat un miratge, perquè el Brighton ha començat un festival de gols amb Trossard com a protagonista, ja que ha marcat un hat-trick en només un quart d'hora: un de volea, un xut creuat i un xut al primer pal. Per sort de l'Espanyol, Graham Potter ha decidit fer alguns canvis per reservar les seves estrelles i Tossard no ha pogut seguir amb la seva ratxa. Tot i això, els de Diego Martínez no han millorat el joc però han rebut un premi de consolació: un gol de Joselu després d'una meravellosa assistència entre línies de Sergi Darder.

Amb el d'aquest dissabte, ja son dos partits de pretemporada consecutius que el conjunt perico perd. L'últim va ser fa dos dies a Marbella, davant la Balompédica Linense per 0-1.