Una imatge del partit de l'Espanyol contra el Brighton (@OfficialBHAFC)
Dissabte, a les 19.00

El partit de pretemporada entre el Nàpols i l'Espanyol, a Esport3

Demà, a les 19.00, Esport3 emetrà el partit de pretemporada entre l'Espanyol i el Nàpols. Els blanc-i-blaus tanquen la pretemporada amb un test de Champions

Esport3 emetrà l'últim partit de pretemporada del RCD Espanyol. L'equip de Diego Martínez s'enfronta al Nàpols a l'estadi Teofilo Patini de Castel di Sangro. Un assaig final contra un rival de Champions per acabar de mesurar com arriben els blanc-i-blaus al començament de Lliga. 

Els periquitos afronten el matx amb la voluntat de millorar la imatge de l'últim amistós, que es va tancar amb una derrota per 5 a 1 al camp del Brighton. Tot i que en la darrera setmana encara no han arribat els reforços que necessita el club, la voluntat dels blanc-i-blaus passa per retornar als partits convincents que van oferir davant dos conjunts francesos com el Lilla o el Montepeller (tots dos, saldats amb dues victòries per 2 a 0). 

El Nàpols de Luciano Spalletti es troba en plena renovació també a una setmana de començar la Sèrie A, on el curs passat va ser tercer. Els partenopesos, amb el nigerià Osimhen i l'espanyol Fabián com a principals figures, venen d'empatar contra el Mallorca (1-1) i de superar dimecres el Girona (3 a 1).  

Els comentaris seran d'Oriol Vidal i l'anàlisi tècnica d'Àngel Martínez. 

Anar al contingut