Frédéric Kanouté, la mà innocent del sorteig, mostrant el paper de l'Espanyol (Reuters)
Espanyol

L'Espanyol jugarà contra el Wolverhampton els setzens de final de l'Europa League

L'equip blanc-i-blau se les haurà amb l'equip d'Adama Traoré i Nuno Espiritu Santo. L'anada es disputarà el 20 de febrer al Molineux Stadium a les 21 hores i el de tornada, el 27 a l'RCDE Stadium a les 18.55.

Actualitzat

L'Espanyol jugarà contra el Wolverhampton els setzens de final de l'Europa League. L'equip anglès, actual vuitè classificat a la Premier League, serà una bona pedra de toc per a l'equip blanc-i-blau que, d'aquí a la dispiuta de l'eliminatòria, al mes de febrer, espera haver alleujat les seva mala situació a la Lliga. 

Entrenat pel portugués Nuno Espíritu Santo, el Wolverhampton té un català a l'equip, l'exblaugrana Adama Traoré, que viu envoltat d'un nucli portuguès: Rubén Neves, Joao Moutinho o Diego Jota són alguns dels seus jugadors destacats, i l'encarregat de fer gols és el mexicà Raúl Jiménez, que s'ha refet després d'un pas efímer per l'Atlètic de Madrid quan era més jove. 

El partit d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa es disputarà el 20 de febrer al Molineux Stadium a les 21 hores i el de tornada, el 27 a l'RCDE Stadium a les 18.55.

Els aparellaments dels setzens de final de l'Europa League: 

Wolverhampton - Espanyol
Sporting Portugal - Istanbul Basaksehir
Getafe - Ajax
Bayer Leverkusen - Porto
Copenhague - Celtic
APOEL - Basilea
Cluj - Sevilla
Olympiacos - Arsenal
AZ Alkmaar - LASK Linz
Bruges - Manchester United
Ludogorets - Inter Milà
Eintracht Frankfurt - Salzburg 
Xakhtar Donetsk - Benfica
Wolfsburg - Malmö
Roma - Gant 
Glasgow Rangers - Braga
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut