Abelardo abraça el petit Hugo en la seva visita a l'entrenament de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol es compromet a salvar-se amb el petit Hugo

El nen que es va convertir en un fenomen a les xarxes socials per les seves llàgrimes d'emoció després de veure com l'Espanyol guanyava a Vila-real ha conegut Abelardo i tot els jugadors blanc-i-blaus

Actualitzat

Quan va sentir el xiulet final a l'Estadi de la Ceràmica que certificava que l'Espanyol havia doblegat el Vila-real, el petit Hugo no va poder reprimir les llàgrimes d'emoció. La complicada temporada que està vivint el conjunt blanc-i-blau desperta els sentiments més profunds entre els seus aficionats més enllà de l'edad i l'Hugo, que és perico de naixement, va viure una de les alegries més grans. 

El que no es podia imaginar l'Hugo és que aquelles llàgrimes desencadenarien una allau de sorpreses a la seva vida. El seu pare el va gravar amb el mòbil i es va convertir en un fenomen viral a les xarxes. Amb només nou anys, aquest petit perico s'ha passat la setmana parlant amb televisions, ràdios i diaris, ha rebut tota mena de felicitacions i la cirereta final: l'Espanyol l'ha convidat a un entrenament on ha pogut conèixer Abelardo, que li ha assegurat que l'equip continuarà a Primera la pròxima temporada. Després, ha tingut un moment per parlar amb els jugadors, els seus ídols, que s'han compromès a deixar-se la pell per la salvació.

 

Anar al contingut