Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol empata contra el Palerm (0-0) en el darrer amistós abans de la Supercopa

L'Espanyol ha empatat contra el Palerm (0-0), en el darrer amistós, disputat a prop de Venècia, abans que els blanc-i-blaus afrontin la Supercopa d'Espanya contra el Barça. Cap dels dos equips ha estat lúcid en atac i han protagonitzat un partit molt avorrit. Per part de l'Espanyol, el més destacat ha estat un xut de Tamudo des de la frontal sent l'única rematada dels blanc-i-blaus que ha anat entre els tres pals.

L'Espanyol no afina la punteria en l'últim test abans de jugar la Supercopa d'Espanya davant del Barça. L'equip d'Ernesto Valverde ha empatat sense gols amb el Palerm en un partit molt ensopit. Cap dels dos equips ha estat encertat en atac ni ha arribat amb les idees clares.

Per part de l'Espanyol, el més destacat ha estat un xut de Tamudo des de la frontal en el minut 26 de joc. Ha estat l'únic xut entre els tres pals de l'Espanyol, que lluïa la segona equipació, rosa amb una franja negra. En el minut 35, Godeas ha fet una centrada xut que ha estat a punt de superar el porter Gorka Iraizoz, però s'ha estavellat al travesser. Tot i això, la rematada de cap de Rinaudo ha estat l'única ocasió destacable de tot el partit. La segona part encara ha estat més fluixa que la primera i les ocasions han estat nul·les.

L'últim partit de pretemporada de l'Espanyol s'ha caracteritzat pel joc dur; tot i que, el caràcter d'amistós, ha estalviat moltes targetes als jugadors. En definitiva, a l'estadi Comunale de Lignano de Sabbiadoro, de futbol se n'ha vist ben poc. Més que en qualsevol altre partit, les defenses s'han imposat a la creació.

De mica en mica, Valverde perfila l'onze titular de cara al partit de Supercopa. D'entrada, el tècnic ha fet saltar al camp els pesos pesants de l'equip, amb la davantera formada per Tamudo i Luis García. En l'inici de la represa, Valverde ha mostrat que es prenia molt seriosament el partit, ja que només ha introduït un canvi. Iván de la Peña ha saltat al camp en substitució d'Albert Riera. A mesura que han passat els minuts del segon temps, però, el tècnic blanc-i-blau ha fet un triple canvi i ha variat gairebé totes les cares de l'equip inicial.