Futbol

L'Espanyol descansa avui abans de començar a preparar la Supercopa

L'Espanyol va arribar aquest diumenge a terres catalanes després de la seva minigira de dos partits per Grècia. El conjunt blanc-i-blau descansa aquest dilluns i tornarà a la feina demà. Mentrestant als despatxos, l'Espanyol treballa per trobar un rival per a un amistós que es disputaria el pròxim cap de setmana. Valverde està satisfet dels futbolistes del planter, encara no sap qui jugarà sota els pals, Gorka o Kameni, i ha vist un Luis García molt motivat. El davanter asturià ha marcat en cada partit a Grècia. L'entrenador tindrà ara 10 dies per perfilar l'equip titular de cara a la Supercopa d'Espanya que jugaran contra el Barça.

Actualitzat
L'Espanyol gaudeix avui d'una jornada de descans abans de començar a preparar el duel de la Supercopa d'Espanya contra el Barça. L'equip blanc-i-blau ha tornat de la minigira grega satisfet per la bona feina en general dels jugadors, encara sense cap reforç més confirmat i amb la gran incògnita de com estarà l'equip d'aquí a deu dies per afrontar el seu primer partit de competició oficial.

Valverde ha pogut veure en els dos partits contra el Làrissa i l'Ergotelis que el planter continua generant grans valors. Marc Torrejón ha aconseguit un lloc en el primer equip i Julián López de Lerma podria tenir oportunitats durant la temporada. També ha comprovat la cotització a l'alça de Luis García, que continua fent grans gols. El que encara no ha pogut decidir el tècnic basc és si serà Gorka o bé Kameni, el porter titular en l'inici de les competicions oficials.

L'únic maldecap, la zona de creació, podria quedar resolt els pròxims dies amb la recuperació de De la Peña i el fitxatge del brasiler Jónatas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut