Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol comença a preparar el partit contra el Saragossa on Tamudo serà la novetat

L'Espanyol encara el seu segon partit de Lliga, a Saragossa, molt més motivat que dies enrere. Les dues victòries, amb el Lazio i davant del Barça, en la Copa Catalunya, fan que Valverde i el seu equip vegin el futur d'un altre color. Per al partit de La Romareda, la gran novetat de l'Espanyol serà la tornada de Raúl Tamudo, un cop superada la lesió que l'ha apartat de l'equip les últimes setmanes. La novetat de l'entrenament ha estat Kameni, que estava amb la seva selecció.

Actualitzat

L'alegria per la consecució de la Copa Catalunya no ha fet abaixar la guàrdia en les files de l'Espanyol, sinó tot el contrari. Ernesto Valverde ha dirigit aquest dimecres dues sessions d'entrenament. Al matí, amb els jugadors que no van ser convocats per al partit contra el Barça i els que van disputar menys minuts, i, aquesta tarda, amb la plantilla completa. I és que diumenge toca un difícil partit de Lliga a Saragossa, d'on els blanc-i-blaus no volen sortir de buit després de caure en la primera jornada davant del Nàstic. 

En unes declaracions al Força Esports de Catalunya Ràdio, el tècnic Ernesto Valverde ha dit que després de guanyar ahir la Copa Catalunya, l'equip està bé defensivament però no tant al davant, i que no vol que la Copa del Rei i la UEFA hipotequin l'actuació de l'equip a la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut