Thievy amb la samarreta de l'Almeria (EFE)
Thievy, amb la samarreta de l'Almeria (EFE)
Futbol

L'Espanyol cedeix Thievy al Granada amb una clàusula de traspàs

El davanter francès acumularà la seva quarta cessió, però aquesta pot ser la que el desvinculi definitivament del club blanc-i-blau

Actualitzat

La complicada relació entre l'Espanyol i Thievy Bifouma sembla que viu el seu últim capítol. El club blanc-i-blau ha tancat avui la cessió del davanter francès al Granada, amb una clàusula de compra automàtica per part del club andalús si el jugador supera els deu partits jugats aquesta temporada.

Jugador amb talent però irregular i amb problemes disciplinaris, Thievy no ha tingut mai una relació fluida amb l'Espanyol des que el club el va descobrir en un "draft" blanc-i-blau l'any 2010, sent encara juvenil. En les últimes temporades, l'atacant d'origen congolès no ha arribat mai a fer-se un lloc en la plantilla i ha anat cedit successivament al Las Palmas, el West Bromwich Albion i l'Almeria.

Aquest estiu, Thievy va tensar la corda en no presentar-se als entrenaments de l'equip. La situació sembla resolta amb l'acord amb el Granada, pel qual el club andalús s'adjudicarà propietat del jugador si té un rendiment regular.

Anar al contingut