L'Espanyol celebra un gol en el partit de la Lliga Europa (EFE)
Espanyol

L'Espanyol busca el seu primer triomf a casa a la Lliga

Gallego recupera David López després de sis mesos sense trepitjar el terreny de joc. L'altra novetat és Calero, que dijous no va jugar

Actualitzat

L'RCD Espanyol rep aquest diumenge la Reial Societat al RCDE Stadium (14.00), després d'empatar contra el Ferencváros a la Lliga Europa, amb la intenció de firmar el primer triomf a casa de la temporada i, d'aquesta manera, dissipar els dubtes sobre el creixement de la plantilla.

Per a aquest partit, l'entrenador David Gallego farà rotacions i d'aquesta manera mantindrà la intensitat que requereix el seu estil de joc. La segona quinzena de setembre és especialment dura per als periquitos, amb cinc partits en aquestes dues setmanes entre totes les competicions.

Per aquest partit, Gallego recupera David López després de sis mesos sense trepitjar el terreny de joc. L'altra novetat és Calero, que dijous no va jugar.

El quadre català encara no ha guanyat a casa aquesta temporada en la competició domèstica i confia reconduir aquesta situació aquest diumenge. Ningú se'n refia de la Reial Societat, vuitè equip de la classificació de Primera.

La Reial Societat té una ocasió òptima per situar-se de ple a la zona alta si aprofita el desgast europeu dels catalans i el bon moment de Martin Odegaard per donar continuïtat als seus bons resultats en aquest començament de temporada. Els guipuscoans no han oblidat la relliscada davant l'equip de Cornellà en l'última jornada de la temporada passada, resultat que els va relegar a la novena posició i els ha apartat de jugar les eliminatòries prèvies de la Lliga Europa a les que sí que ha accedit el conjunt periquito.

Imanol Alguacil afronta aquest partit amb tota la seva plantilla al complet (llevat del lesionat Asier Illarramendi) i en un gran estat físic, segons assegura el mateix tècnic. La Reial és un dels equips més complets a domicili, ja que la campanya passada va ser el cinquè millor fora de casa, només superat pels quatre conjunts de Champions.

Anar al contingut