Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu amb la samarreta de l'Sporting (@Sporting_CP)
Futbol internacional

L'escola de futbol de l'Sporting de Portugal portarà el nom de Cristiano Ronaldo

El club portuguès vol retre homenatge al millor futbolista sorgit del seu planter perquè segueixi sent "la inspiració de tots els joves talents"

Redacció Esport3Actualitzat

L'escola de futbol de l'Sporting, una de les més importants de Portugal i coneguda com Acadèmia d'Alcochete, passarà a dir-se Acadèmia Cristiano Ronaldo, segons ha informat aquest dilluns el club portuguès.

L'Sporting de Portugal ha recordat aquest dilluns en un comunicat que Cristiano Ronaldo va arribar al club lisboeta amb 12 anys d'edat l'estiu de 1997, procedent del Nacional de Funchal, la seva ciutat natal. Cinc anys després, el 14 d'agost del 2002, va debutar als 17 anys amb el primer equip davant l'Inter de Milà i des de llavors no ha parat de sumar èxits amb els diferents clubs en els quals ha militat: el Manchester United, el Reial Madrid i la Juventus.


El club vol "immortalitzar el símbol més important" que es va formar a l'Sporting Club de Portugal perquè segueixi sent "la inspiració de tots els joves talents", s'indica. La inauguració oficial amb el nom de l'Acadèmia Cristiano Ronaldo es farà aviat, tot i que, de moment, no hi ha dates definides. A més de l'homenatge a Cristiano Ronaldo, el club també rendirà tribut a altres futbolistes que es van forjar en aquesta escola, tot i que encara no se n'han desvelat els noms.

L'Sporting assegura que Cristiano Ronaldo és "el millor jugador del món" i recorda que ha assolit cinc Pilotes d'Or i és el capità de Portugal, actual campiona d'Europa i de la Lliga de les Nacions.

Anar al contingut