Dembélé en el clàssic de les semifinals de la Supercopa contra el Madrid
Dembélé en el clàssic de les semifinals de la Supercopa contra el Madrid . (Foto: REUTERS)
Barça

Les tres solucions del cas Dembélé

Tornar-lo a veure de blaugrana serà més que complicat i des del club es preveuen tres opcions per desbloquejar el cas

Laia TudelActualitzat

La situació d'Ousmane Dembélé al Barça ha arribat a un punt pràcticament insostenible. Després de sis mesos esperant una resposta del jugador a l'oferta de renovació, el Barça entén que Dembélé no vol renovar i, per tant, donen per acabada l'etapa blaugrana del jugador. Aques dijous han pres la primera mesura dràstica deixant-lo fora de la convocatòria del partit de Copa a Bilbao. Però a partir d'ara què pot passar?

Sortida de Dembélé a un altre club

Seria la millor solució pel Barça. El director de futbol, Mateu Alemany, fa dies que treballa en una possible sortida de Dembélé al mercat d'hivern. Els clubs que tenen més opcions són de la Premier, sobretot el Manchester United, que ja es va interessar en el jugador anteriorment. Són els equips que tenen més poder adquisitiu, un motiu important per als interessos del jugador i el seu representant. 

Dembélé no vol marxar

Tot i que el Barça té clar que Dembélé ha de marxar del Barça, el jugador insisteix que no vol marxar i vol complir el contracte fins al 30 de juny. Des del club tenen la sensació que el jugador podria tenir un preacord firmat amb algun equip i que, per tant, no tindrà cap problema a esperar i quedar-se al Barça, tot i que no tingui ni un minut més. 

 

 

Rescissió de contracte

Si no arriben a cap acord per la marxa de Dembélé, el Barça tindria una última carta, rescindir-li unilateralment el contracte. Aquesta opció és la menys desistjada perquè implicaria iniciar un procés judicial entre el club i el jugador. L'únic que s'aconseguiria amb aquesta opció és, a curt termini, estalviar-se la fitxa del jugador de mitja temporada, però no alliberar massa salarial. 

Per la seva banda, l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) ha recordat al Barça que ha de complir el contracte amb el futbolista, "el club està obligat a abonar els salaris pactats i a permetre la prestació dels serveis en les mateixes condicions que la resta dels seus companys, sense que existeixi cap tipus de discriminació".

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut