Ousmane Dembélé durant un entrenament amb el Barça (FCB)
futbol

Xavi castiga Ousmane Dembélé i el deixa fora de la convocatòria per a Bilbao

El tècnic català ha acceptat l'estratègia del club de donar-li un toc d'atenció i no incloure'l en la llista per al partit de Copa contra l'Athletic

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi passa de les paraules als fets i després de l'ultimàtum públic d'aquest dimecres ha acceptat l'estratègia de la directiva de deixar Dembélé fora de la convocatòria del partit de Copa a Bilbao. En la llista de convocats, el tècnic de Terrassa l'ha apartat del duel contra l'Athletic i s'ha emportat els següents jugadors, entre els quals també hi ha l'absència de Memphis, que té una sobrecàrrega als isquiotibials de la cuixa esquerra. Martin Braithwaite ha rebut l'alta mèdica.

 

L'entrenador del Barça li havia donat confiança, tot i no estar disposat a renovar amb un contracte raonable. Però Xavi ha dit prou i Ousmane Dembélé no viatja a Bilbao i veure'l amb la samarreta del Barça, com a mínim fins al final del mercat d'hivern, es preveu complicat després de les dures paraules de Mateu Alemany aquest dijous al matí.

 

El canvi de posició de Xavi ha començat aquest dimecres al matí. En roda de premsa, l'entrenador del Barça ha explicat les dues sortides a la situació de Dembélé: o renova o se li busca una sortida. El tècnic de Terrassa ho ha repetit diverses vegades en roda de premsa i fins i tot ha tallat més qüestions sobre el tema: "Crec que he estat clar. No em feu més preguntes sobre Dembélé."

Anar al contingut