Jocs Olímpics

Les quatre candidatures als Jocs posen èmfasi en els personatges mediàtics

L'arribada de Barack Obama a Copenhaguen, on divendres s'ha de decidir la seu dels Jocs Olímpics del 2016, ha desencadenat la cursa per veure quin país hi envia més representació. Per primera vegada, els països candidats hi destaquen com a representats els caps d'estat i de govern. Avui s'hi ha desplaçat la delegació espanyola, amb el rei Joan Carles al capdavant. Pelé ja és a la capital danesa pre donar suport a Rio, Edwin Moses i Nadia Comaneci ho fan per Chicago. També s'espera Michael Jordan als passadissos del Bella Center de Copenhaguen, encara que la seva presència no s'ha pogut confirmar.

Actualitzat
Mentrestant, la delegació de Madrid espera l'arribada del rei Joan Carles i del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i està convençuda de rebre prou vots per arribar a la final.

Per reforçar la confiança, Alberto Ruiz-Gallardón té en compte que els membres europeus del COI sumen el 45% dels vots de l'assemblea, i assegura que no els condicionarà la possibilitat que els seus països tinguin intenció de presentar candidatures per als Jocs del 2020. L'alcalde de Madrid prefereix obviar els pronòstics: les cases d'apostes deixen Madrid com la més mal situada mentre el favoritisme se'l reparteixen Rio de Janeiro i Chicago.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut