Olimpisme

Obama confirma que viatjarà a Copenhaguen per donar suport a la candidatura olímpica de Chicago

Aquesta és la setmana decisiva per a Madrid: divendres se sabrà si la capital espanyola organitzarà els Jocs Olímpics del 2016. Haurà de superar Tòquio, Chicago i Rio de Janeiro, i no ho tindrà fàcil perquè no surt com a favorita. A més, aquest dilluns s'ha confirmat que Barack Obama viatjarà divendres a Copenhaguen per donar suport a la candidatura de Chicago, la seva ciutat d'adopció. La delegació de Madrid 2016 i l'alcalde de la capital espanyola, Alberto Ruiz-Gallardón, ja han viatjat cap a Copenhaguen amb un avió que porta imprès el logotip de la candidatura.

Actualitzat
Divendres al migdia, Madrid estarà presentant els seus arguments. I a les sis de la tarda de divendres se sabrà la decisió final.

La delegació espanyola ja és a Dinamarca


El primer grup de la delegació que defensarà la candidatura olímpica de Madrid a Copenhaguen ha viatjat aquest dilluns a la capital de Dinamarca amb un ànim formidable, després del suport que van rebre de desenes de milers d'aficionats en un acte que es va celebrar a La Cibeles. La delegació madrilenya es desplaça a Copenhaguen amb il·lusió i convicció. L'alcalde Alberto Ruiz-Gallardón ha dit que no els preocupa ni la presència a la capital danesa del president brasiler Lula da Silva ni la repercussió de l'efecte Obama.

Gallardón ha explicat que les altres candidatures no superen Madrid en infraestructures ni en l'aspecte tècnic i que, a més, la candidatura madrilenya té el suport de la major part dels ciutadans. A més del rei Joan Carles i de José Luis Rodríguez Zapatero, a l'assemblea del Comitè Olimpic Internacional hi acudiran setze esportistes que han estat olimpics, entre els quals hi ha Indurain, Raúl, Gemma Mengual, Arantxa Sánchez-Vicario i Marta Domínguez.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut