No s'aclareix el futur de les competicions de l'ATP
Tenis

Incògnites de la tornada a l'activitat de les competicions de l'ATP

Santi PadróActualitzat

El president de l'ATP, l'extenista italià Andrea Gaudenzi, creu que no es pot descartar cap de les opcions per tornar a l'activitat. El retorn de les competicions tenístiques podria ser al setembre o l'octubre i, fins i tot, ha explicat que es podria donar per acabada la temporada i tornar-la a començar a principis del 2021. En una entrevista amb mitjans italians, Gaudenzi ha deixat entreveure que l'Open dels Estats Units, que ha de disputar-se a finals d'agost, podria tenir canvis.

Estem parlant de dates hipotètiques. A més a més, ara, l'Open dels Estats Units també s'està plantejant ajornar el torneig. Tot depèn del virus. Ningú pot descartar l'ajornament del tenis fins el gener de 2021 que tornaríem a jugar amb l'Open d'Austràlia.

Gaudenzi també ha retret el precedent perillós que ha generat la decisió unilateral dels organitzadors de Roland Garros de decidir unes dates sense consensuar-les. I ha marcat els objectius de l'ATP en el supòsit que es tornés a competir, els Grand Slam i el Màsters de Londres tindrien preferència sobre els altres tornejos.


Sobre aquesta situació, Pablo Carreño, el tenista asturià resident a Barcelona, ha recordat que els tenistes són autònoms i amb la temporada aturada els ingressos són zero, però les despeses de menjar, habitatge, hipoteques, etc., continuen. Carreño ha reconegut que molts companys d'un rànquing més baix han passat a viure de diners que els donen els seus pares.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut