Hoquei Patins

L'elegància de Gonzalo Pérez, de l'Alcoi, el millor gol de la primera jornada de la Parlem OK Lliga

El contraatac de llibre del Palafrugell culminat per Sergi Canet; la classe fonaments d'Arnau Xaus del Calafell i el "barret" de Gonzalo Pérez, els tres millors gols de la jornada

Joan FerranActualitzat

La Parlem OK Lliga ja ha començat amb força igualtat i marcador ajustat. Comencen el Top 3, amb el contraatac al primer toc que va muntar el Palafrugell contra el Noia (2-2). La condueix Marc Figa, l'obra per Borja Ramon que la penja al segon pal per Sergi Canet. Un contraatac de llibre!

Amb el número 2, la classe de fonaments Arnau Xaus del Calafell, en l'empat a 4 contra l'Alcoi. Ningú s'espera per on sortirà Xaus quan comença a conduir la bola i acaba fent una acció plena de tècnica: per sota les cames, mitja volta i la creua a l'escaire. Golàs!

I amb el número 1, la meravella que ens va deixar Gonzalo Pérez de l'Alcoi en el mateix partit contra el Calafell. Com si fos un barret, el jugador asturià se l'aixeca amb elegància per superar el rival i picar a porteria. Pérez es va estrenar amb un pòquer de gols en el retorn de l'Alcoi a l'OK Lliga!

A la primera jornada encara li queda pendent el duel entre el Lleida Llista i el Liceo, ajornat per la disputa de la Copa Continental per part de l'equip lleidatà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut