L'efectivitat del Rayo Vallecano castiga el millor joc del Barça B al Miniestadi (1-2)

El Barça B continua sense trencar la mala ratxa de resultats al Miniestadi. El filial blaugrana ha caigut contra el Rayo Vallecano en un partit en què els visitants han imposat la seva efectivitat davant el millor joc dels homes de Luis Enrique. Óscar Trejo, en el primer minut de joc, ha avançat els vallecans en el marcador però Jonathan Soriano ha fet l'empat abans del descans. En la represa, el Barça B ha dominat i ha tingut més ocasions per emportar-se el triomf, però un golàs d'Armenteros en el minut 68 ha castigat en excés els blaugranes, que només han sumat tres dels últims 15 punts a casa.

El Miniestadi ha viscut un duel entre dos dels equips que practiquen millor futbol a Segona Divisió i amb la presència a la llotja dels presidents més mediàtics de la categoria, Sandro Rosell i Teresa Rivero. El primer cop l'ha donat el Rayo. I ben aviat, al minut 1 de joc. Trejo s'ha aprofitat d'una pèrdua del Barça B al mig del camp i ell mateix ha batut Rubén Miño. Després d'uns minuts digerint el gol en contra el filial blaugrana s'ha fet amo i senyor de la situació i Cobeño, amb les seves aturades, ha evitat l'empat local. Però la insistència del filial blaugrana ha tingut el seu premi en el minut 34, quan Jonathan Soriano ha donat vida al seu equip amb el gol de l'empat a 1, el quart que fa en els quatre últims partits.

Tot i el major domini dels locals, en el minut 68 Armenteros ha sorprès Miño amb una impressionant canonada des del vèrtex de l'àrea per fer el definitiu 1 a 2. A partir d'aquest moment, el Barça B s'ha abocat a l'atac i ha disposat d'ocasions per empatar, la més clara un xut de falta de Jonathan Soriano. Entre Cobeño i el pal han evitat que la pilota acabés entrant al fons de la porteria. Al final, el filial blaugrana ha tornat a ensopegar al Miniestadi, aquest cop contra un dels ferms candidats a l'ascens a Primera Divisió, i segueix amb la seva mala ratxa de resultats a casa, on només ha sumat 3 punts dels últims 15.