L'Atlètic tomba el Sevilla i es referma encara més en el liderat (2-0)

Ángel Correa i Saúl han fet els gols de la victòria del conjunt "colchonero", que ja suma 41 punts de 48 possibles

David CarballoActualitzat
L'Atlètic de Madrid s'ha imposat al Sevilla en un partit ajornat i s'ha refermat encara més en el liderat de la lliga (2-0). El conjunt del Cholo Simeone ha tornat a mostrar la seva solidesa i ha tombat la resistència dels andalusos en la seva visita al Wanda Metropolitano. Ángel Correa, en el minut 17, ha inaugurat el marcador amb un xut a la mitja volta que ha sorprès Bono, ja que la pilota ha entrat pel pal curt del porter marroquí. Poc després, ha esmenat la seva errada evitant el segon desviant un xut de Luis Suárez.

En la represa, el Sevilla ha buscat l'empat però s'ha topat amb un mur i en el minut 76, Saúl ha acabant fent la sentència definitiva. Rakitic, amb un cop de cap que s'ha estavellat al pal, ha pogut reduir distàncies en el tram final, però la victòria local no ha perillat en cap moment. Amb aquest nou triomf, l'Atlètic suma 41 punts i incrementa a quatre el seu avantatge sobre el Reial Madrid a la classificació i a set respecte el Barça amb dos partits menys que els seus immediats perseguidors. Els "colchoneros", amb 41 punts sumats de 48 possibles i només sis gols encaixats en 16 partits disputats, es perfila com el màxim favorit al títol de lliga aquesta temporada.