Futbol

L'Atlètic de Madrid, campió de la Supercopa femenina en derrotar el Llevant (3-0)

Les "colchoneras" no han tingut pietat del Llevant i s'han endut el títol gràcies als gols de Deyna Castellanos y Njoya Ajara, autora d'un doblet. Amanda Sampedro, capitana de l'equip, ha volgut aixecar la copa amb Virginia Torrecilla, de baixa des que la van operar d'un tumor al cap.

Redacció Esport3Actualitzat

El relleu a la banqueta i l'arribada de Sánchez Vera ha donat un nou impuls a l'Atlètic de Madrid. Ja els va servir per tombar en semifinals, amb sort i algunes ajudes arbitrals, el gran favorit en aquesta Supercopa d'Espanya, el Barça. En la final, contra el Llevant, tot ha estat més fàcil. Abans del descans, i gràcies als gols de Deyna Castellanos i de la debutant Njoya Ajara --amb un doblet--, ja tenien el títol coll avall (3-0).

Njoya Ajara ha debutat amb l'Atlètic amb un doblet (@AtletiFemenino)

María Pry ha mirat de sacsejar l'equip en la segona part. L'entrada en escena de l'argentina Banini i d'Alba Redondo ha aportat aire fresc al conjunt granota. La "10" del Llevant, amb un xut magistral de falta, ha estat a punt de sorprendre Lindahl, però, com en semifinals, la sueca ha estat immesa. Ara bé, el premi de millor futbolista del torneig ha estat a la defensa de Santa Coloma de Gramenet Laia Aleixandri.

El gest amb Virginia Torrecilla

Amanda Sampedro, capitana de l'Atlètic de Madrid, ha volgut que Virginia Torrecilla l'acompanyés en la recollida del títol de campiones de la Supercopa. La de Cala Millor continua fora dels terrenys de joc, des que el març de l'any passat va ser operada d'un tumor al cap, però s'ha convertit en un exemple de lluita i superació per a les seves companyes. Avui, a Almeria, també ha estat partícip de l'èxit d'aquest renovat Atlètic de Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut