El moment en què Haaland firma un autògraf a l'assistent romanès Octavian Sovre
Futbol internacional

L'assistent que va demanar un autògraf a Haaland donarà les targetes a causes benèfiques

El romanès Octavian Sovre ha explicat que ho fa regularment per donar-les a organitzacions benèfiques i recaptar fons per ajudar persones amb autisme

Redacció Esport3Actualitzat

L'àrbitre assistent romanès Octavian Sovre ha explicat que va demanar al jugador noruec del Borussia Dortmund Erling Haaland que li firmés uns autògrafs a les seves targetes vermelles i grogues perquè ho fa regularment en els partits per donar-les després a organitzacions benèfiques. Sovre ha explicat aquest dijous en declaracions a la web playsport.ro que les targetes signades per Haaland serviran per recaptar fons per a una organització que dona suport a les persones amb autisme.

L'àrbitre va sorprendre quan va ser gravat demanant al davanter que signés les targetes anant cap als vestidors després del partit de la Lliga de Campions entre el Manchester City i el Borussia Dortmund, una imatge que ràpidament es va fer viral a través de les xarxes socials. En aquest sentit, Sovre també ha explicat que ja ho fet en una altra desena d'ocasions, una d'elles amb Leo Messi, també amb finalitats benèfiques, però que generalment de manera més discreta.

 

Anar al contingut