Futbol

L'Arsenal retira les samarretes de Cesc de la botiga oficial i no l'inclou en la promoció de les noves equipacions

Un dia més, Cesc Fàbregas és l'home del dia al mercat futbolístic. El centrecampista s'acosta cada dia més al Barça. De moment, passa aquests dies de vacances a Arenys de Mar, i no té cap intenció de tornar a Londres. Això, a l'Arsenal, ja ho saben. I els dirigents del club anglès, que fins ara s'havien tancat en banda, s'han afanyat a filtrar a la premsa britànica que, ara sí, estan disposats a traspassar Cesc. Que si el Barça apuja una miqueta l'oferta de 30 milions d'euros feta recentment, el deixaran marxar. En definitiva, que ja el donen per perdut. De fet, ja no l'han inclòs en l'espot promocional de l'equipació del 125è aniversari, que avui s'ha posat a la venda.

Actualitzat
L'estiu passat, Cesc va posar fi a les especulacions i es va presentar al primer entrenament de la temporada de l'Arsenal. D'aquesta manera es va acabar el serial sobre el seu possible traspàs al Barça. Però era un tancament provisional, i, com era previsible, aquest estiu se'n viuen nous capítols.

A Londres l'esperen el dia 4, és a dir, d'aquí a una setmana, però sembla que aquest any el final no serà el mateix. Les botes i la samarreta de Cesc tenen més números per ser la temporada que ve al vestidor del Camp Nou que no pas al de l'Emirates, tot i que, com sempre, l'Arsenal hi tindrà l'última paraula.

Després d'haver rebutjat la primera oferta del Barça, se n'espera una altra de superior, i ja es pensa en els diners que s'ingressaran negociant, per exemple, la incorporació del valencianista Mata.

Sembla que a Londres ja tenen coll avall que Cesc se n'anirà. A la botiga del club ja no s'hi poden trobar les samarretes amb el dorsal número 4 i el Fàbregas a l'esquena, i ahir mateix l'Arsenal va presentar la seva nova equipació, la que serveix per commemorar el 125è aniversari de la fundació del club, i en l'anunci no hi apareix en cap moment el capità de l'equip. Sí que hi apareixen Clichy, Vermaelen, Eboué, Nasri o Wilshere, però ni una sola imatge de Cesc, que continua de vacances esperant la solució del que, un any més, és l'enigma de l'estiu.

Demà assistirà al campus esportiu que porta el seu nom, i la setmana que ve té previst assistir al que patrocina a Suïssa, però tot, sempre, amb el telèfon a la mà esperant una trucada: la que l'ha de confirmar un any més com a jugador de l'Arsenal, o la que li ha d'anunciar que ja pot anar fent les maletes per tornar a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut