Barça

Laporta esperona Ansu Fati abans del clàssic: "Ja saps què és marcar-li al Madrid"

El president del Barça s'ha mostrat exultant després de lligar la renovació d'Ansu Fati. "Té un do especial", ha recalcat. Laporta també ha fet una crida a l'afició abans de la visita del Madrid: "Serà un gran espectacle!"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta no ho ha pogut dissimular. Està ben satisfet després d'assegurar-se la continuïtat d'Ansu Fati. Hi té moltes esperances dipositades. Ell, i tots els aficionats del Barça. Pel president blaugrana, no hi havia ningú més indicat per heretar el 10 de Messi. "Li queda molt bé", ha comentat Laporta amb un somriure d'orella a orella.

"Té un do especial. El 10 li genera més motivació que pressió. En tindrà perquè és un noi que té enamorat el públic, i això representa una exigència afegida, però ho porta amb normalitat. L'hem d'ajudar a fer el seu camí. Per sort, és molt intel·ligent i madur, i té una família que l'ajuda a tocar de peus a terra."

La renovació d'Ansu Fati arriba pocs dies abans del primer gran clàssic de la temporada. Laporta s'ha atrevit a llançar un repte al jugador: "Ja saps què és marcar-li al Madrid", li ha recordat. El president blaugrana ha aprofitat per fer una crida als aficionats culers.

"Que vinguin diumenge. Serà un gran espectacle! Tinc bones sensacions. Veig que l'equip ha anat millorant. El Madrid també ve amb ganes, però soc optimista i confio que guanyarem."

En aquest sentit, Laporta també ha reconegut la preocupació del club per la baixa assistència de públic en els últims partits al Camp Nou.

"La Covid ha acostumat la gent a no anar a l'estadi, per raons sanitàries. Costa reprendre alguns hàbits. Quan la gent estigui més confiada i es minimitzin els riscos de la pandèmia, recuperarem les assistències d'abans. També depèn del turisme. Ens preocupa, perquè necessitem que tornin els aficionats, i també per generar més ingressos."

Un onze de la Masia

Renovats Pedri i Ansu Fati, el club farà el possible per lligar, també, un altre jove que ha irromput amb força en aquest inici de temporada: Gavi. L'aposta pel planter és decidida.

"Sí, m'agradaria un onze amb jugadors de la Masia. Seria el somni fet realitat de tots els meus companys de junta."

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut