Copa de la Reina

Laia Palau aconsegueix la cinquena Copa de la Reina

La jugadora catalana ha aconseguit el títol amb l'Spar Girona als seus 41 anys i no descarta jugar-ne alguna més

Redacció Esport3Actualitzat

L'Spar Girona tenia una cita amb la història aquest diumenge a la final de la Copa. Al davant, un rival difícil, el València. Les catalanes arribaven al partit després d'un gran desgast físic contra el Perfumerías Avenida a la semifinal. Però era el dia escollit i res ha impedit que l'Uni hagi aconseguit guanyar per primera vegada aquesta competició.

 

Una de les grans protagonistes ha estat la capitana de l'equip: Laia Palau. Als 41 anys, la jugadora ha tornat a fer allò que ha fet més d'un cop, aixecar títols. Amb la d'avui, Palau aconsegueix la seva cinquena Copa de la Reina -4 amb el desaparegut Ros Casares de València-, la primera amb l'Spar Girona. I sobre la possibilitat de jugar-ne alguna més ha dit que "és possible. Està sobre la taula seguir jugant. Però de moment, celebrem això, que ha costat prou."

 

Cinquena vegada, mateixa il·lusió

Un cop superada la semifinal, Laia Palau va destacar que seria molt especial guanyar la Copa de la Reina. Malgrat haver guanyat títols nacionals i internacionals, la capitana del Girona ha mostrat la seva felicitat durant la celebració del títol.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut