El Girona, a la final de la Copa de la Reina (EFE)
Copa de la Reina

L'Spar Girona es classifica per a la final de la Copa de la Reina (78-91)

Després d'una gran remuntada al darrer quart, les catalanes han portat el partit a la pròrroga i s'han imposat al Perfumerías Avenida

Semifinal de luxe la que s'ha viscut a la Copa de la Reina entre l'Spar Girona i el Perfumerías Avenida. Les catalanes han aconseguit el pas a la final de la competició després d'una gran remuntada al darrer quart, quan les de Salamanca guanyaven per 14 punts. Una gran Reisingerova ha conduït el partit a la màxima igualtat, que ha pogut desfer Tiffany Hayes amb un últim llançament, que ha errat.

A la pròrroga, les gironines, molt superiors, s'han disparat en el marcador amb un parcial de 0 a 9 en els tres primers minuts. Sense Reisingerova, expulsada per faltes personals, han assumit galons Frida Eldebrink, que ha acabat com a màxima anotadora amb 20 punts, i Sonja Vasic. La victòria en el clàssic del bàsquet femení permet a l'Spar Girona lluitar pel primer títol de la temporada.