Barça

L'aeroport de Stansted es col·lapsa i milers de blaugranes es retarden en la tornada a Barcelona

Gairebé un 90% dels xàrters d'aficionats del Barça sortien de l'aeroport londinenc de Stansted i s'han trobat que havien de passar per una mateixa porta. Això ha fet que s'hagi produït l'efecte embut i s'hagin acumulat retards en la majoria dels vols. De forma esglaonada, mig afònics i amb mostres de fatiga evidents, han començat a arribar els primers aficionats a l'aeroport del Prat cap a les quatre de la matinada procedents de l'estadi de Wembley.

Actualitzat
Tan bon punt va acabar la celebració a Wembley, molts aficionats blaugrana van haver d'enfilar el camí cap a l'aeroport de Stansted, perquè tenien el vol de matinada. Allà, però, les autoritats no havien pres mesures per l'allau de seguidors que hi havien d'arribar i la situació ha estat d'autèntic caos. Gairebé un 90% dels xàrters d'aficionats del Barça sortien de Stansted i s'han trobat que havien de passar, per exemple, per una mateixa porta. Això ha fet que s'hagi produït l'efecte embut i s'hagin acumulat retards en la majoria dels vols.

Al llarg de la nit i de forma esglaonada han anat arribant els aficionats blaugrana procedents de Londres. Els primers ho han fet a l'aeroport del Prat a partir de les quatre de la matinada: més de quinze mil persones distribuïdes en 121 avions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut